Welcome into the world of Cenzaa

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. 

 

HOOGWAARDIGE COSMECEUTICALS 

In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid.

 

BEAUTY FROM WITHIN 

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten.

 

 

Wij nodigen u graag uit in de wereld van Cenzaa bij Beautysalon Muriël.


Bag-in-Bottle Technologie

UNIEK IN NEDERLAND

Cenzaa concentreert zich volledig op professionele verzorging met natuurlijke werkstoffen. We streven voortdurend naar perfectie en onze innovatiekracht overtreft continu de recente wetenschap en marktontwikkelingen, dit keer op het gebied van de verpakking. Om de zeer hoge concentratie werkstoffen te behouden worden Cenzaa producten verpakt in het unieke technologische ‘bag-in’bottle’ systeem. Het zuurstofdichte systeem van Cenzaa garandeert nu nog beter de houdbaarheid van werkstoffen voor optimale huidverbetering! 

 

WIST U DAT?

De meeste cosmeticamerken hun crèmes verpakt hebben in een pot met een schroefdop, hierdoor verliezen vele werkstoffen binnen 24-uur hun werking. Daarom zijn de geadvanceerde producten van Cenzaa verpakt in het unieke zuurstofdichte ‘bag-in-bottle’ systeem en behoudt daardoor de zeer hoge concentratie werkstoffen.


Cenzaa Spaarcard

Bij Cenzaa doen wij graag wat extra’s. Spaar voor uw eigen cadeaus met de Cenzaa spaarcard. Want wat is er leuker dan zelf in het ruime assortiment cadeaus rond te shoppen? U kunt zelf bepalen voor welk uniek cadeau u wilt sparen.

 

ZO WERKT HET:

1. op elke Cenzaa verpakking vindt u een Cenzaa Credit.

2. de Credits plakt u op de Cenzaa spaarcard.

3. vanaf 3 Credits ontvangt u al een prachtig cadeau.

4. of u spaart verder voor uw favoriete product.

5. hiermee stelt u zelf een eigen spaarprogramma samen.

6. heeft u het benodigde aantal Credits gespaard voor uw favoriete product?

7. geef de compleet ingevulde spaarcard aan uw Cenzaa Expert.

8. u ontvangt direct uw favoriete producten. Verwen uzelf!

 

Spaart u al voor uw favoriete Cenzaa product?

Vraag in onze salon naar de Spaarcard.