Skin Improvement behandelingen | Beautysalon Muriël


“Oogverblindende resultaten zonder chirurgie”

Behandeling van uw huid met het high tech Diamond Touch apparaat met diamanten waardoor er een nieuwe jonge en vooral gladde huid aan de oppervlakte komt. Effectief voor het bestrijden van fijne lijntjes, beginnende pigmentvlekken en een doffe huid.

Full Diamond Touch behandeling

Huidanalyse

Reinigen

Dieptereiniging

Epileren

Diamond Touch ± 30 min.

Massage decolleté, nek en schouder

Masker

24h crème

 

± 90 min. vanaf € 87,50


Derma Peel Therapie

De Derma Peel Therapie bestaat uit een behandeling met intensieve zuren zoals amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur. Dit zijn natuurlijke organische zuren die effectief dode huidcellen afstoten om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collagene- en elastinevezelfs gestimuleerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Fruitzuren zijn dus zeer doeltreffend en een fantastisch wapen tegen huidveroudering en littekens. 

 

 

 

 

 

 

 

 

± 60 min. vanaf € 80,00


Bindweefselmassage van het gelaat

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling.

 

Voor een optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uit zien. Meestal zijn er zes tot twaalf behandelingen nodig. Er wordt vooraf altijd een intakegesprek gehouden.

Intake en productadvies afgestemd op uw huidtype

Reinigen

Dieptereiniging

Bindweefselmassage

Lotion

Serum

24h crème

 

± 60 min. vanaf € 67,50


Micro needling

 

Micro Needling met behulp van de Dermapen is een behandelmethode voor het verbeteren van de huid. Met behulp van kleine naaldjes die minuscule kanaaltjes in de huid maken wordt de huid getriggerd om op een natuurlijke manier te gaan herstellen. Tijdens dit proces komen er actieve groei- en helende factoren vrij.

 

Micro Needling

met behulp van een Dermapen

 

behandeling € 135,00


Bovenstaande behandelingen zijn eenmalig te boeken. Wil je in een korte tijd maximaal resultaat? Dan adviseren wij deze behandelingen in kuurverband. Ook zijn er combinaties tussen de verschillende behandelingen mogelijk.